Zondag 11 februari : algemene vergadering en lezing “Soep van Boom”.

Op de vergadering werden de activiteiten van 2018 overlopen en de begroting goedgekeurd.

Daarna lieten we Wendy Van Boom aan het woord. Dat Soep Van Boom nog een begrip is in ons collectief geheugen bleek gisteren op onze eerste activiteit van 2018. Niet minder dan 60 personen namen deel aan de lezing “Soep Van Boom” die gebracht werd door Wendy Van Boom.

Dat het de allereerste lezing was voor een groot publiek was aan Wendy en haar echtgenoot niet te merken. Vanaf het begin pakten ze de aandacht door een mooi openingsfilmpje om dan via haar zoektocht hoe ze aan het boek zou beginnen te komen tot het verhaal van Soep Van Boom. Haar echtgenoot las drie mooie fragmenten voor uit het boek en dan kregen ze de zaal regelmatig aan het lachen met de anekdotes en foto’s.

De lezing werd afgesloten met een signeersessie en natuurlijk 4 overheerlijke soepen gemaakt door de mensen van Ecocafe.

IMG_2992

Afbeelding 1 van 6

Geef een reactie